Maatwerk

Waarom RENSEL METAAL?

  • Persoonlijk contact vinden wij belangrijk
  • Wij bieden een goede service
  • Wij bieden u deskundig advies op maat
  • Wij hebben alle disciplines in eigen huis, van begin tot eindproduct
  • Wij bieden u uitstekende kwaliteit!

Alle trajecten binnen de opleidingsmogelijkheden van Abiant Technische Vakopleidingen zijn aan te passen en op elkaar aan te sluiten, waardoor maatwerk ontstaat.

Praktijk

Lassers, verspaners en metaalbewerkers kunnen gelijktijdig worden opgeleid. De praktijkopleiders geven hierin de juiste begeleiding en de praktijkruimte is hiervoor ingericht. De theorieruimte biedt de mogelijkheid om de theorie voor de praktijkvakken uit te werken en om de trajecten technisch tekeninglezen te volgen. De mogelijkheid bestaat om de opleiding tekeninglezen via E-learning thuis (via een inlogcode) op de PC te volgen. Dit kan los worden ingekocht.

VCA

Veilig werken staat in Nederland hoog in het vaandel en ook op dit gebied biedt Abiant Technische Vakopleidingen u de juiste mogelijkheden.

De trajecten

Basisveiligheid VCA, VOL-VCA en VCU (voor de uitzend- en detacheringbranche) worden verzorgd en door onafhankelijke, erkende opleidingsinstituten beoordeeld.

In-company

Abiant Technische Vakopleidingen biedt het bedrijfsleven de mogelijkheid om opleidingen in eigen huis te laten plaatsvinden. De opleidingstrajecten worden dan verzorgd op de eigen werkvloer en de medewerkers kunnen dus op de eigen, vertrouwde apparatuur de trajecten uitvoeren. Zo worden de eigen machines beter beheerst en optimaal benut.

Als uw bedrijf een nieuwe order kan binnenhalen, maar niet zeker weet of de apparatuur of de kwaliteit van de medewerkers aan de eisen van uw klant voldoet, is het mogelijk Abiant Technische Vakopleidingen in te schakelen voor begeleiding bij het werk. Onafhankelijke ogen kijken in het productieproces mee en er kan direct of via de leidinggevende, gevraagd en ongevraagd, advies worden gegeven.

AFSPRAAK MAKEN
NEEM CONTACT OP