Lasopleidingen

Waarom RENSEL METAAL?

  • Persoonlijk contact vinden wij belangrijk
  • Wij bieden een goede service
  • Wij bieden u deskundig advies op maat
  • Wij hebben alle disciplines in eigen huis, van begin tot eindproduct
  • Wij bieden u uitstekende kwaliteit!

De opleidingen in het verbinden van metalen in de diverse lasprocessen en materiaalsoorten worden zowel overdag als ‘s avonds aangeboden.

Deze opleidingen vinden plaats volgens de eindtermen van, en beoordeeld door, het Nederlands Instituut Lastechniek (NIL). Hiermee wordt de kwaliteit van de lasser gewaarborgd en beoordeeld door een erkend exameninstituut.

Opleidingsduur

De opleiding duurt in totaal 20 dagdelen (inclusief theorie). Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 21:00 uur geopend. Samen met u bepalen we het opleidingsplan, de lestijden en de dagindeling.

Diplomering

Aan het eind van de opleiding wordt een examen afgenomen onder toezicht van een examinator van het NIL. Het diploma is internationaal erkend volgens het IIW (International Institute of Welding) en is in alle landen en voor onbepaalde tijd geldig.

Maatwerk

Het is ook mogelijk de opleidingstrajecten als deeltraject te volgen, met of zonder afsluitend diploma. Deze mogelijkheid is bedoeld voor de lasser met ervaring (maar zonder aantoonbaar diploma) en voor de hobbyist met een bepaalde scholingsvraag.

Interesse in een lasopleiding?

AFSPRAAK MAKEN
NEEM CONTACT OP