Sectoren

Home/Over ons/Sectoren

Rensel Metaal is actief in 14 verschillende sectoren. Deze verscheidenheid van sectoren is ontstaan doordat we produceren op aanvraag van de klant. In samenwerking met de klant kijken we wat de mogelijkheden zijn. Door deze manier van werken hebben we al veel uiteenlopende producten geproduceerd.

Agrarisch

Voorbeelden van producten die wij produceren in de agrarische sector zijn meenemers, schoren, inbraakwerende kasten en solar brackets. Rensel Metaal levert onder andere meenemers aan Transportbandenfabriek EA Broekema BV.

Brandbeveiliging

In de sector brandbeveiliging produceren wij haspelkasten, statieven voor haspels, zwenkarmen en blusserkasten. Een voorbeeld van een bedrijf waar wij blusserkasten aan leveren is Proline Meku.

Bouw

Een voorbeeld van een product in de bouw is het systeemplafond dat we produceren voor Koning Systeembouw BV. Deze plafonds worden veel toegepast in de interieurbouw voor klanten zoals La Place en Hudson Bay. Daarnaast is de WorXite werktafel een mooi voorbeeld van een door ons geproduceerd product voor in de bouw.

Detailhandel

Destic Displays is een voorbeeld van een bedrijf in de detailhandel waar wij mee hebben samengewerkt.

Industrie

Binnen de industriële sector leveren we producten zoals kasten, laptopplanken en projectorframes. Dit doen wij onder andere voor Interoffice en Score Production.

Installatietechniek

Op het gebied van installatietechniek produceren we onder andere wervelroosters conisch in verschillende diameters en volumeregelaars.

Intercompany

Deze sector betreft de verkoop van goederen aan zusterondernemingen, behorend tot hetzelfde concern.

Logistiek

Op het gebied van logistiek produceren wij voornamelijk producten die gebruikt worden voor het vereenvoudigen van transport. Daarnaast produceren we ook producten die ervoor zorgen dat er grotere ladingen vervoerd kunnen worden in combinatie met een geschikt gewicht. Voorbeelden van deze producten zijn de Cocoon 850/1250/1350, de Cocoon XXL en de Wanne (transportbak voor vliegtuigen).

Medisch

Voorbeelden van producten die we voor deze sector produceren zijn open stalen trolleys, roestvrij stalen (RVS) trolleys, behandelbanken, truckpulls (om karren te verbinden) en AED kasten. Een aantal bedrijven in deze sector waar wij aan leveren zijn Interfurn, Scanmodul en Novocal.

Meubelindustrie

In de meubelindustrie hebben we ervaring op het gebied van het produceren van metalen tafelpoten. Deze poten zijn geproduceerd om samen met een houten tafelblad een tafel te creëren met een industriële uitstraling.

Overheid

Een voorbeeld van een product dat wij produceren in deze sector is de archiefkast.

Recycling

In deze sector zijn wij voornamelijk actief met twee producten: matrassenwagens en gespecificeerde afvalbakken. We werken onder andere samen met Matras Recycling Europe.

Scheepsbouw

Op het gebied van scheepsbouw produceren we grotendeels voor Duitse bedrijven. Voorbeelden van deze producten zijn lampenhalterung, RVS kasten en STEG systemen met bijbehorende klemmen om diverse kabels door te voeren.

Verlichtingindustrie

Voor de verlichtingsindustrie produceren we onder andere (LED) lampen voor fietsenstallingen.