Over ons

Home/Over ons

Waarom RENSEL METAAL?

  • Persoonlijk contact vinden wij belangrijk
  • Wij bieden een goede service
  • Wij bieden u deskundig advies op maat
  • Wij hebben alle disciplines in eigen huis, van begin tot eindproduct
  • Wij bieden u uitstekende kwaliteit!

RENSEL METAAL, uw veelzijdige partner

Rensel Metaal is sinds de overname van Synergon Metaal in april 2015 onderdeel van Abiant Uitzendgroep. We zijn een groot en veelzijdig metaalverwerkend bedrijf, waar naast de moderne wijze van produceren ook de ambachtelijke kwaliteiten van metaalbewerking hoog in het vaandel staan. We vinden dat we alleen vakwerk kunnen leveren door een goede samenwerking met onze opdrachtgevers. Daarom proberen wij als partner met u mee te denken vanaf de ontwerpfase tot en met het eindproduct. Daarnaast leveren we topkwaliteit halffabricaten. Ons vakkundige personeel en een diversiteit aan CNC-gestuurde machines staan garant voor de kwaliteit die u van ons wenst. Rensel Metaal hanteert de kwaliteitsnorm ISO 9001:2015.

Naast onze engineering-, plaatbewerking-, las-, poedercoating- en montage-afdeling verzorgen wij ook diverse technische opleidingen onder de naam Abiant Technische Vakopleidingen. De gecertificeerde opleiders maken gebruik van de praktijkruimten in de fabriek, maar ook een opleiding bij u op locatie behoort tot de mogelijkheden.

Onze ervaring

Jarenlange ervaring hebben we onder andere in de marktsegmenten medisch, brandbeveiliging, verkeerstechniek en scheepsbouw. Door deze jarenlange ervaring werken wij tot volle wederzijdse tevredenheid samen met een tal van bedrijven uit zeer uiteenlopende sectoren. Door de diversiteit in opdrachtgevers, producten en diensten hebben we brede kennis en ervaring opgedaan waarmee we ook graag u van dienst willen zijn! Dus bent u op zoek naar een co-maker in de metaaltechniek? Rensel Metaal, uw partner in de metaaltechniek.

VEELGESTELDE VRAGEN